KADROMUZ

OSMAN ŞAHİN - OKUL MÜDÜRÜ

Osmaniye İli Düziçi İlçesi Atalan Beldesinde doğdu. Öğrenim hayatına Atalan İlkokulunda başladı. Daha sonra Düziçi İstiklal Ortaokulu ve Düziçi Öğretmen Lisesini bitirdi. 1988 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümüne girdi ve 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ağrı iline öğretmen olarak atandı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2+2 Lisans Tamamlama Türkçe Bölümünü bitirdi. İşletme Yönetimi konusunda Yüksek Lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

1990-1994 yılları arasında Ağrı´da, 1994 -1997 Yılları arasında Adana İli Kozan İlçeside öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 1997 Yılından itibaren Osmaniye merkez ve ilçelerinde değişik okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 16 Aralık 2014 tarihinde Osmaniye-Bahçe Cansan İlkokuluna müdür olarak atandı. Halen bu okulda müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 3 kız çocuk babasıdır.

E-Posta