OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURULU ve GENEL VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURULU

ve

GENEL VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

CANSAN İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURUL TOPLANTISI

ve

GENEL VELİ TOPLANTISI

TOPLANTI DUYURUSU

Sayın Velimiz / Sayın Üyemiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9. Maddesinin 1. Fıkrası gereği aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, Cansan İlkokulu Konferans Salonunda 26.10.2022 Çarşamba günü saat 14.45'te Cansan İlkokulu Okul Aile Birliğinin Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Genel Veli Toplantısı yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya katılmanız önemle rica olunur.

11.10.2022

GÜNDEM:

1-      Açılış

2-      Yoklama (toplantı katılım cetvelinin imzalanması)

3-      Gündem maddelerinin okunması

4-      İstiklal Marşı'nın okunması

5-      Okul Aile Birliği Başkanının konuşması

6-      Okul Müdürünün konuşması

7-      Divanın teşekkülü (açık oyla veli üyeler arasından 1 divan başkanı, 1 kâtip seçimi)

8-      Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 2021-2022 dönemi faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrası (oylanması)

9-      Okul Aile Birliği Denetleme Kurulunun 2021-2022 dönemi faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrası (oylanması)

10-  Yönetim Kurulu'nun seçimi (anne veya baba olan veliler arasından beş asıl, beş yedek üyenin açık oylamayla seçimi)

11-  Denetleme Kurulu'nun seçimi (veliler arasından bir asıl, bir yedek üyenin açık oylamayla seçimi – öğretmenler arasından 2 asıl, 2 yedek üye öğretmenler kurulunda seçildi-)

12-  Birliğin 2022-2023 dönemi tahmini bütçesinin görüşülmesi ve oylanması

13-  İhtiyaçların giderilmesine yönelik olarak (bağış kabul edebilmesi ve harcama yapabilmesi hususlarında) yönetim kurulunun yetkilendirilmesi (oylama)

14-  Okulun eğitim-öğretim kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

15-  Dilek ve temenniler (kurumun ihtiyaçları, üyelerin dilek ve temennileri, yönetim kurulunun üyelere teşekkürü ve talepleri)

16-  Sınıf Rehber Öğretmenlerinin sınıflarında toplantı yapmaları.

17-  Velilerin branş (İngilizce – Din Kül. ve Ahl. Bil.) öğretmenleri ile görüşmesi.

18-  Kapanış.

NOT: Genel kurulun toplanamaması durumunda ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın 02 Kasım 2022 Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacak, kararlar toplantıya katılanların çoğunluğu ile alınacaktır.